Header Logo

Servicii

Poze/ Filmare 4K cu drona

Filmarea cu drona este o unealtă de promovare extrem de utilă și eficientă în vânzarea și promovarea imobilelor, oferind multiple beneficii atât vânzătorilor, cât și potențialilor cumpărători.

1. Prin filmarea cu drona, se pot obține imagini aeriene spectaculoase ale proprietății, oferind o perspectivă unică asupra amplasamentului și a înconjurimilor, ceea ce poate atrage rapid atenția potențialilor cumpărători.
2. Imaginile și videoclipurile aeriene obținute cu ajutorul dronei pot evidenția caracteristicile majore ale imobilului, precum dimensiunea lotului, arhitectura sau amplasamentul, oferind o imagine completă a proprietății.
3. Aceste materiale video de înaltă calitate pot fi utilizate pe site-uri de imobiliare, în prezentările de vânzare și în campaniile de marketing online, măriind astfel vizibilitatea și impactul anunțului.
4. Filmările cu drona pot transmite un sentiment de profesionalism și grijă față de detalii, ceea ce poate influența pozitiv impresia potențialilor cumpărători asupra vânzătorului și a proprietății.
5. Imaginile aeriene pot evidenția aspecte precum proximitatea față de parcuri, școli sau alte facilități importante, ajutând cumpărătorii să înțeleagă mai bine zona în care se află imobilul.
6. Utilizarea dronei poate economisi timp atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători, reducând necesitatea vizitelor fizice înainte de a lua o decizie de cumpărare.
7. În plus, filmările cu drona pot contribui la creșterea prețului de vânzare, evidențiind cu claritate avantajele și frumusețea unei proprietăți.

În concluzie, filmarea cu drona este o resursă valoroasă în promovarea și vânzarea imobilelor, aducând beneficii semnificative prin creșterea atractivității anunțului și a clarității oferite potențialilor cumpărători în procesul de luare a deciziilor.

Plan/ Schiță

O schiță de imobil sau un plan este o unealtă esențială în promovarea și vânzarea unei proprietăți, oferind informații vizuale detaliate care pot facilita procesul de luare a deciziilor pentru potențialii cumpărători. Iată câteva motive pentru care această componentă este utilă:

1. Claritate și Orientare: O schiță sau un plan detaliat oferă potențialilor cumpărători o imagine clară a structurii și a amenajării interioare a imobilului, ajutându-i să se orienteze mai ușor în spațiul disponibil.

2. Măsurători Precise: Astfel de documente pot include măsurători exacte ale încăperilor și ale suprafețelor exterioare, ceea ce permite cumpărătorilor să evalueze spațiul în funcție de nevoile și preferințele lor.

3. Planificare și Redecorare: Cumpărătorii pot folosi schița sau planul pentru a planifica eventuale renovări sau redecorări, ceea ce poate crește atractivitatea proprietății pentru aceștia.

4. Comparare Rapidă: Cu ajutorul unor documente precise, potențialii cumpărători pot compara cu ușurință proprietatea cu altele aflate în vânzare, făcând procesul de luare a deciziilor mai eficient.

5. Vizualizarea Amplasamentului: O schiță poate include și amplasarea imobilului pe lot sau în cartier, arătând distanța față de facilități importante precum școli, parcuri sau magazine.

6. Transparență și Credibilitate: Furnizarea unei schițe sau a unui plan detaliat demonstrează transparență și oferă credibilitate în procesul de vânzare, sporind încrederea potențialilor cumpărători.

7. Comunicare Eficientă: Vânzătorii pot utiliza aceste documente pentru a comunica cu claritate agenților imobiliari și cu potențialii cumpărători, eliminând ambiguitățile și întrebările inutile.

În concluzie, o schiță sau un plan detaliat reprezintă o componentă esențială în procesul de promovare și vânzare a unui imobil, facilitând comunicarea și ajutând cumpărătorii să înțeleagă mai bine proprietatea pe care o analizează.

Tur Virtual/ Poze 360°

Turul virtual este o tehnologie inovatoare care aduce un plus semnificativ în promovarea și vânzarea unui imobil. Acesta oferă potențialilor cumpărători o experiență detaliată și interactivă, ceea ce poate spori semnificativ interesul și încrederea într-o proprietate.

1. Turul virtual permite potențialilor cumpărători să exploreze o proprietate din confortul propriei case, economisind timp și efort în programarea și vizitarea fizică a imobilului.
2. Prin intermediul tururilor virtuale, cumpărătorii pot explora fiecare cameră și colț al casei în detaliu, obținând o imagine completă a amenajării interioare și a stării generale a imobilului.
3. Turul virtual este util și pentru vânzători, deoarece poate atrage mai mulți potențiali cumpărători într-un timp mai scurt, accelerând procesul de vânzare.
4. Cu ajutorul acestei tehnologii, potențialii cumpărători pot să compare mai ușor mai multe proprietăți și să identifice rapid cele care se potrivesc cu cerințele lor.
5. Turul virtual poate fi distribuit pe multiple platforme online, inclusiv site-uri de imobiliare și rețele sociale, extinzând astfel vizibilitatea unei proprietăți și ajutând la creșterea șanselor de vânzare.
6. În timpul unei pandemii sau în circumstanțe în care vizitele fizice sunt dificil de organizat, tururile virtuale devin o modalitate esențială de a continua procesul de vânzare în condiții de siguranță.
7. Experiența interactivă oferită de tururile virtuale poate crea un impact emoțional mai puternic asupra cumpărătorilor și poate transforma interesul într-o decizie de cumpărare.
8. Tururile virtuale pot reduce nevoia de vizite fizice repetate la proprietate, economisind atât timpul vânzătorului, cât și pe cel al cumpărătorului.

În concluzie, turul virtual reprezintă o unealtă extrem de utilă în promovarea și vânzarea unui imobil, aducând beneficii atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Această tehnologie modernă a transformat modul în care piața imobiliară funcționează, facilitând procesul de luare a deciziilor pentru toți cei implicați.

Expertize/ Măsurători topografice

Firma noastră execută măsurători/ expertize topografice.

Pentru informații sunați cu încredere: +40 (724) 297 469

Construcții | Renovare pentru locuința ta

Suntem foarte bucuroși pentru colaborarea cu o echipă de construcții fantastic!

Clienții noștri beneficiază de o reducere de 10% la acest serviciu.

Dixiflor vă poate ajută să construiți casa visurilor dumneavoastră. Poate doriți doar o renovare capitală.

Noi vă putem ajuta! Așteptăm cu nerăbdare să aducem și mai multă valoare și un stil de viață mai bun clienților noștri.

Pentru mai multe detalii: +40 (724) 297 469

Design Interior/ Exterior

Design pentru locuința ta

Suntem foarte bucuroși pentru colaborarea cu George Nistea Design, un studio de design fantastic! Dixiflor duce designul și stilul la un nou nivel și, astfel, așteptăm cu nerăbdare să aducem și mai multă valoare și un stil de viață mai bun clienților noștri.

 

Sâncraiu de Mureș str. Vale 68C/1, 16 persoane (cazare), 6 dormitoare

Casa Rusticus Ház

Casa Rusticuș Ház îți oferă cazare pentru 16 persoane cu un living spațios și bucătărie utilată.

Terasă acoperită cu jacuzzi, grill, saună, masă de ping pong, piscină încălzită și un teren multisport pentru cei care iubesc mișcarea.

În apropiere sunt magazine, restaurante, parc pentru copii.

5 km se află centrul orașului Târgu Mureș unde puteți vizita locuri frumoase, monumente, muzee, zoo, palatul culturii, biblioteca Teleki, etc.

www.casarusticus.ro

Hai la noi, să te relaxezi weekendul acesta cu prietenii și familia ta!

Pentru ofertă și rezervare sunați cu încredere: +40 (726) 193 157 

Facebook: @Casa Rusztikuș Ház

Instagram: @casarusztikus

Sâncraiu de Mureș str. Vale 68C/1, 30m x 15m, Teren sintetic

Terenul Multisport

Terenul Multisport este situat de 5 km. de centrul orașului Târgu Mureș, în Sâncraiu de Mureș strada Vale 68C/1.

Pe terenul nostru se poate practica șase sporturi diferite : fotbal, tenis, tenis cu piciorul, baschet, volei și handbal.

Lângă teren se află una dintre casele noastre "Casa Rusticuș Ház" care se poate închiria pentru diferite evenimente. Este posbilitate pentru următoarele servicii: saună, grătar, ceaun, ping pong, jacuzzi, piscină încălzită.

Pentru rezervări sunați la : +40 (726) 193 157

Câmpu Cetății, 22 persoane (cazare), 6 dormitoare

Vila Nostalgia

Vila Nostalgia îți oferă cazare pentru 22 de persoane cu un living spațios și bucătărie utilată. Terasă acoperită cu masă de ping pong, grill, coș de baschet și un Jacuzii încălzită pentru 5 persoane.

5 km de Vilă, în Câmpu Cetății se află un restaurant unde se poate pescui și servi mâncare tradițională.

10 km - Lacul Ursu, aflat în Sovata și numit și ”Marea Moartă a Europei”, are cea mai mare concentrație salină de pe planetă, fapt ce îl face unic în lume. 

20 km - Distracţia de sub pământ. Salina Praid, cea mai mare din România, locul în care turiştii au parc de aventură, restaurant şi biserică.

Dacă doriţi să îmbinaţi relaxarea într-un cadru inedit cu o adevărată porţie de sănătate, nici că este loc mai potrivit decât Salina Praid, unul dintre cele mai frumoase şi mai vizitate obiective turistice ale României.

Hai la noi, să te relaxezi weekendul acesta cu prietenii și familia ta!

www.vilanostalgia.ro

Pentru rezervare sunați la: +40 (726) 193 157

Facebook: @Vila Nostalgia

Instagram: @vilanostalgia