Header Logo

Pachetele noastre

Alege Dixiflor pentru a te asigura că proprietatea ta este în mâinile potrivite. Oferim pachete personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui proprietar.

Pachet Media

199€

299€

(Suma se plătește la început, o singură dată)

Pachetul media nu include reprezentarea exclusivă a proprietății. Acest pachet este conceput pentru cei care doresc o soluție simplă și eficientă pentru a-și promova proprietatea. Cu o prezență online de 9 luni și o serie de servicii profesionale, acest pachet îți oferă tot ce ai nevoie pentru a începe. În anunț o să apară numele și numărul de telefon al proprietarului.

Pachet Deluxe (Vânzare)

4%

6%

(Se plătește din prețul de vânzare-cumpărare)

În acest pachet noi suntem avocatul tău în imobiliare. Noi reprezentăm doar pe tine și scopul nostru este să vindem proprietatea ta în cel mai scurt timp și la cel mai mare preț posibil. Acest pachet îți oferă un nivel superior de vizibilitate și profesionalism. Cu servicii extinse și o promovare mai lungă pe site, acest pachet te ajută să scoți proprietatea în evidență și să atragi mai mulți potențiali cumpărători. Noi colaborăm cu toate agențiile care au un client pentru proprietatea ta.

Pachet Deluxe (Închiriere)

100%

(Se plătește din contravaloarei primei chirii, o singură dată)

În acest pachet noi suntem avocatul tău în imobiliare. Noi reprezentăm doar interesele tale și scopul nostru este să găsim un chiriaș pe termen lung. Nu stă chiriașul nostru un an? Găsim un alt chiriaș GRATUIT. Comisionul este 100% din contravaloarea primei chirii. Acest pachet îți oferă un nivel superior de vizibilitate și profesionalism. Cu servicii extinse și o promovare mai lungă pe site, aecst pachet te ajută să scoți proprietatea în evidență și să atragi mai mulți potențiali chiriași. Noi colaborăm cu toate agențiile care au un chiriaș potențial pentru proprietatea ta.

Pachetele noastre

Noi suntem aici pentru să-ti economisim bani, timp și să te scutim de stres. "Clienții noștri pe primul loc."

FeaturesPachet Media Pachet Deluxe (Vânzare)Pachet Deluxe (Închiriere)
Promovare pe site9 luni9 luni9 luni
Descriere profesională
Poze profesionale
Evaluare imobiliară
Filmare profesională
Filmare cu drona
Promovare pe paginile noastre de social media
Tur virtualmax. 100m²max. 250m²max. 150m²
Banner+40€ (personalizat cu numărul proprietarului)
Deplasare la fața loculuimax. 50km de la Târgu Mureșmax. 50km de la Târgu Mureșmax. 10km de la Târgu Mureș
Colaborare cu alte agenții imobiliare
Promovare plătite pe platforme imobiliare
Certificat energetic
Asistență profesională la întregul proces
Prezentarea imobilului ori de câte ori este nevoie
Home staging
Actualizare săptămânală pe Facebook și Instagram
element
element

Nu găsești pachetul potrivit?

Personalizează-ți propriile servicii și ne vom ocupa noi de restul. Noi vă oferim servicii și la distanțe mai mari decât cele menționate. Acest aspect vă rugăm să-l specificaț în pachetul personalizat iar noi vom reveni cu o ofertă nouă.