Header Logo

Parcele (Teren 11HA) intravilan

15,000€

20€ / m2

Prezentare generală

Camere

-

Baie

-

Garaj

-

Suprafața utilă

0 m2

Suprafața teren

750 m2

Tipul proprietății

Terenuri

Descrierea proprietății

• Terenul intravilan din localitatea Sovata este o oportunitate extraordinară pentru investitori și persoane fizice în căutare de un loc minunat în mijlocul naturii. Acest teren are o suprafață totală de 110.000m², dar oferă și posibilitatea achiziționării de parcele individuale de 750m². Iată câteva caracteristici notabile ale acestui teren:

• Panorama Superbă: Terenul oferă o panoramă uimitoare, cu vederi spectaculoase asupra peisajului natural din Sovata. Aici veți putea să vă bucurați de răsărituri și apusuri de soare de neuitat.

• Lumină Aproape de Teren: Cu sursa de lumină situată în apropiere, veți avea acces la iluminare în timpul nopții, ceea ce facilitează construcția sau folosirea terenului pe timp de noapte.

• Utilități în Viitor: Terenul este situat într-o zonă în dezvoltare, iar în următorii 5 ani este planificată extinderea utilităților, astfel încât veți avea acces la toate facilitățile necesare, cum ar fi apă, canalizare, gaz și electricitate.

• Oferte Speciale la Achiziții Mai Mari: Dacă decideți să achiziționați o cantitate mai mare de teren, veți beneficia de o ofertă specială. Cu 1500m² achiziționați, prețul pe metru pătrat scade la 17,5€ (+TVA pentru firme), oferindu-vă astfel o oportunitate mai atractivă.

• Ideal pentru Investitori și Persoane Fizice: Terenul este potrivit atât pentru investitori care doresc să dezvolte proiecte imobiliare, cum ar fi complexe rezidențiale sau turistice, cât și pentru persoane fizice care caută să-și construiască o casă de weekend în mijlocul naturii, departe de agitația orașului.

• Preț Atractiv: Prețul terenului este de 20 euro/m², la care se adaugă TVA pentru firme, până la 750m², dar pentru achiziții de minim 1500 m², este posibil să obțineți un preț mai avantajos. Prețul terenului întreg de 110.000m² este de 1.500.000€.

• Această proprietate oferă oportunități diverse și un potențial impresionant pentru cei care doresc să investească într-un colț de rai în Sovata. Cu panorama sa frumoasă, accesul la utilități în viitor și prețurile competitive, acest teren ar putea fi alegerea perfectă pentru a vă construi casa de vis sau pentru a investi în viitorul Sovatei. Nu ratați această șansă unică de a face parte din această comunitate pitorească! Pentru vizitare sunați cu încredere: 0724 297 469 (Radu Adam)

• Comisionul pentru cumpărător este 0!

 

Conținutul de substituție pentru acest acordeon, care este destinat să demonstreze clasa.

Detalii proprietate

ID proprietate

Preț

Suprafața utilă

Băi

Camere

551

15,000€

0

-

-

Garaj

Suprafața Teren

Etaj

Anul construcției

Tipul proprietății

Starea proprietății

-

750

-

-

Terenuri

De vânzare

Adresă

Adresă

Oraș

Județ

Sacadat

Sovata

Mureș

Zonă

Țară

Romania

Video

Obțineți mai multe informații

Luați legătura cu agentul

Completați datele și vom conecta în cele mai scurt timp posbil

Obțineți mai multe informații