Header Logo

Casă cu 3 camere

Mureș, Târgu Mureș, Aleea Carpați

De vânzare 13, Septembrie, 2023

188,000€

1,250€ / m2

Prezentare generală

Camere

3

Baie

2

Garaj

1

Suprafața utilă

150 m2

Suprafața teren

538 m2

Tipul proprietății

Case

Descrierea proprietății

• Cauți o casă cu 3 camere pe strada Kós Károly? Agenția imobiliară Dixiflor vă propune spre vânzare o casă cu 3 camere, în Târgu Mureș, str. Kós Károly!
 
• Prețul imobilului: 188.000€
• Nu rata această oportunitate! Sună-ne astăzi la numărul de telefon: 0743 187 094 (Barabás Hunor), pentru a programa o vizionare a acestei proprietăți excepționale.
 
•Te invitâm să descoperi această minunată locuință cu un preț de 198.000 EURO, situată într-o zonă pitorească și liniștită. Cu o suprafață totală de 538 mp, această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută să își găsească un cămin confortabil și spațios.
Construit cu atenție la detalii, acest imobil impresionează prin calitatea sa, fiind realizat integral din zidărie de cărămidă și acoperit cu o elegantă învelitoare de țiglă. Această alegere constructivă nu doar asigură durabilitatea în timp, dar conferă și o notă de rafinament arhitectural.
Detaliile compartimentării sunt următoarele:
• Parter: Vei găsi o distribuție ingenioasă a spațiului, care include 3 camere spațioase ce pot fi adaptate nevoilor tale specifice. Bucătăria este prevăzută cu toate facilitățile necesare pentru a-ți pregăti cele mai delicioase mese. De asemenea, cămara este ideală pentru depozitarea proviziilor, iar antreul creează o primă impresie primitoare pentru tine și oaspeții tăi. Imobilul dispune 2 băi, de asemenea, debara suplimentară este perfectă pentru organizarea spațiului și depozitarea obiectelor personale.
• Subsol: Pivnița și podul de depozitare oferă spații suplimentare de stocare, astfel încât să poți păstra ordine în casa ta fără compromisuri.
• Proprietatea include și un garaj, adăugând practicitate și protecție pentru vehiculul tău.
Menționăm că această proprietate este amplasată într-o zonă fermecătoare și liniștită, oferindu-ți o oază de calm departe de agitația urbană. Cu priveliști pitorești și aer proaspăt, vei găsi aici un mediu în care te poți relaxa și te poți bucura de momentele tale de liniște.
 
• Comisionul pentru cumpărător este 0!
• La cerere vă trimitem filmare despre imobil.

Conținutul de substituție pentru acest acordeon, care este destinat să demonstreze clasa.

Detalii proprietate

ID proprietate

Preț

Suprafața utilă

Băi

Camere

537

188,000€

150

2

3

Garaj

Suprafața Teren

Etaj

Anul construcției

Tipul proprietății

Starea proprietății

1

538

-

-

Case

De vânzare

Adresă

Adresă

Oraș

Județ

Koos Karoly

Târgu Mureș

Mureș

Zonă

Țară

Aleea Carpați

Romania

Obțineți mai multe informații

Luați legătura cu agentul

Completați datele și vom conecta în cele mai scurt timp posbil

Obțineți mai multe informații