Header Logo

Apartament cu 3 camere

Mureș, Târgu Mureș, Tudor Vladimirescu

De vânzare 16, August, 2023

125,000€

1,890€ / m2

Prezentare generală

Dormitor

3

Baie

1

Garaj

1

Suprafața utilă

66 m2

Suprafața teren

0 m2

Tipul proprietății

Apartamente

Descrierea proprietății

De vânzare Apartament cu 3 camere în Green Residence - Modern și Elegant.

Prețul solicitat: 125.000€.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi: 0724 297 469 (Radu Adam).

Agenția Imobiliară Dixiflor îți prezintă o oportunitate excepțională de a achiziționa un apartament deosebit de elegant și modern, situat în complexul Green Residence. Cu o poziționare înălțată la etajul 9 din 10, acest apartament cu 3 camere oferă un stil de viață rafinat și confortabil în inima unei comunități prietenoase și verzi.

Intrând în apartament, vei fi întâmpinat de un living spațios, luminat natural, integrat într-o bucătărie open space. Aici, ai tot spațiul necesar pentru a-ți crea un colț de relaxare și pentru a găti delicii culinare. Bucătăria este complet echipată cu aragaz, cuptor și o mașină de spălat vase, transformând fiecare experiență culinară într-o bucurie.

Apartamentul dispune de două dormitoare amenajate cu rafinament, perfecte pentru momentele de odihnă și relaxare. Fiecare dormitor beneficiază de spațiu generos și design modern, oferind un refugiu personal pentru fiecare membru al familiei.

Baia este amenajată cu grijă, având o cabina de duș modernă și finisaje de înaltă calitate. Aici, vei găsi tot confortul de care ai nevoie pentru a începe fiecare zi într-un mod relaxant.

În plus față de confortul apartamentului, beneficiezi și de un loc de parcare privat, astfel încât să nu mai pierzi timp căutând loc de parcare și să ai întotdeauna un loc rezervat pentru mașina ta.

De pe balconul deschis, de dimensiuni generoase - 9 mp, vei putea admira priveliști spectaculoase asupra orașului și a zonei verzi care înconjoară complexul. Acesta este locul ideal pentru a savura o ceașcă de cafea dimineața sau pentru a petrece serile într-o atmosferă relaxantă.

Apartamentul vine complet utilat și mobilat, pregătit să-ți ofere tot confortul. Pentru divertisment, ai la dispoziție nu mai puțin de 3 televizoare, astfel încât fiecare membru al familiei să se bucure de programele preferate. De asemenea, ai la dispoziție o mașină de spălat rufe și una de spălat vase, pentru a-ți ușura viața de zi cu zi.

Complexul Green Residence oferă un mediu urban plin de verdeață și facilități moderne. Aici, vei beneficia de zone de recreere, locuri de joacă pentru copii și acces ușor la servicii esențiale și mijloace de transport.

Suprafața utilă a apartamentului este de 66m², iar balconul generos adaugă încă 9m² pentru momentele tale de relaxare în aer liber. Compartimentarea decomandată oferă intimitate și confort maxim pentru fiecare spațiu.

Comision 0 pentru cumpărător! 

http://dixiflor.ro
Sediul firmei: Retezatului 9/1, Tg.Mureș.

Conținutul de substituție pentru acest acordeon, care este destinat să demonstreze clasa.

Detalii proprietate

ID proprietate

Preț

Suprafața utilă

Băi

Dormitoare

532

125,000€

66

1

3

Garaj

Suprafața Teren

Etaj

Anul construcției

Tipul proprietății

Starea proprietății

1

0

-

-

Apartamente

De vânzare

Adresă

Adresă

Oraș

Județ

strada Livezeni

Târgu Mureș

Mureș

Zonă

Țară

Tudor Vladimirescu

Romania

Video

360° Virtual Tour

În apropiere?

Obțineți mai multe informații

Luați legătura cu agentul

Completați datele și vom conecta în cele mai scurt timp posbil

Obțineți mai multe informații