Header Logo

Vânzarea casei tale în timpul sărbătorilor

Fapte interesante despre vânzarea casei tale în timpul sărbătorilor

 

Te-ai gândit să pui casa ta pe piață, dar vrei să aștepți până după sezonul agitat al sărbătorilor? 


Iată câteva motive pentru a acționa acum, și nu mai târziu. Lasă-ne să te ajutăm să vinzi casa cât mai rapid! 
Mulți vizitatori din alte țări și state se află în vacanță și de multe ori, cei din afara orașului vin aici în vacanță și se uită să își cumpere propria casă permanentă sau de sezon. 

Multe companii își angajează angajații în timpul sezonului sărbătorilor. Familii și persoane individuale trebuie să se mute dintr-un oraș în altul rapid pentru a începe noile lor cariere. Aceste noi angajări au nevoie de o casă, și au nevoie de ea cât mai curând posibil!

Casa ta ar putea fi potrivirea perfectă.

Așa că decorează-ți casa și atârnă-ți șosetele pe șemineu! Probabil ai auzit de agenții imobiliare care pun biscuiți cu bucăți de ciocolată în cuptor pentru casele deschise; dacă casa ta este primitoare și miroase a delicatese de sărbători, cumpărătorii se simt mai confortabil și mai "acasă", ceea ce înseamnă că sunt mai predispuși să își facă din casa ta a lor. Deci nu te abține când faci gustări delicioase. Moș Crăciun nu va uita!

Casa ta și cartierul tău sunt vizual mai atrăgătoare pentru cumpărători în timpul sărbătorilor. Decorațiunile festive pot crea o reacție emoțională și pot determina cumpărătorii să își cumpere casa de vis mai devreme decât mai târziu.

Poate exista mai puțină concurență în această perioadă a anului. Este momentul perfect să-ți pui casa pe piață și să o vinzi rapid cumpărătorilor nerăbdători! De multe ori, casele se vând nu doar mai repede, ci și la un preț mai mare în timpul sezonului sărbătorilor din cauza unei oferte mai reduse.

Deci, fii înaintea concurenței acum!

Reducerile de sfârșit de an sunt o imensă tentație pentru cumpărătorii potențiali. Dacă cumpărătorii pot încheia tranzacția înainte de 31 decembrie, pot deduce impozitele imobiliare, dobânzile la creditul ipotecar și alte costuri. Și cine nu vrea să economisească bani, mai ales în timpul sărbătorilor!

Lasă toate preocupările legate de vânzare în mâinile profesioniștilor de încredere în imobiliare; putem programa vizionări în funcție de programul tău aglomerat de sărbători.

Vom lucra ca și avocatul tău în imobiliare, pentru că știm că se întâmplă multe lucruri importante în jurul tău.